Lykke Møller Kristensen

Lykke Møller Kristensen er stifter af Digiwise (tidligere fondsstøttet initiativ, som hun ledede under navnet SoMe-Right.com) og formidler viden og perspektiv via bøger, artikler og foredrag om den digitale udviklings betydning for mennesket.

Lykke har ofte medvirket i medierne, både i dokumentarer og som ekspert eller skribent om digital adfærd og kultur, og hun er uddannet journalist og senere kommunikationsrådgiver, ligesom hun udover at være forfatter og meget travl foredragsholder tidligere har fungeret som redaktør, brandmanager, Head of social og uddannelseschef med særligt fokus på branding og kommunikation på digitale platforme.

Hendes baggrund som journalist gør, at hun ofte holder sig ude af politiske eller kommercielle tiltag, ligesom hun i al sin formidling forsøger at være tro mod sit purpose: nemlig at være med til at arbejde for, at det er mennesket, der definerer den digitale udvikling og ikke den digitale udvikling, der definerer mennesket.

Lykke arbejder på tværs af brancher, roller og industrier, overfor fagpersoner såvel som direkte til børn og unge. Det vigtigste er, at hun vil sætte digitalisering i øjenhøjde. I øvrigt har digitaliseringen været en del af hendes liv igennem næsten 50 år – læs mere her.

Bøger

Projekter

Ansvarsområder