Tusinde dage i 2020

I 2020 gik vi fra en mentale overbudsliste, det store tag selv bord, fra forståelsen af at kun drømmen var en begrænsning for, hvor vi fysisk kunne tage hen til en digital overbudsform, der repræsenterer et nyt tagselvbord – et tagselvbord, hvor det er teknologien, der kan plukke, hvad den vil af os.

På flightradar var der stort set ingen fly i luften, tilgengæld var luften tyk af wifi-trafik. Så selv om vi fik indsigt i det vigtigste, kedede os i tusind timer og savnede fysisk kontakt, skete der det, at på stort set alle områder, hvor teknologi er involveret, var 2020 året, hvor der kunne hæftes et argument om, at der skal skrues op for den digitale udvikling, for nu havde vi vundet et forspring.

Vi har vundet to til tre år – eller tusind dage! Men blev vi også tusind tage klogere omkring hvad vi vil med digitaliseringen, hvilke etiske retningslinjer, hvor vi befinder os på en modenhedsskala.

Det er ikke første gang i verdenshistorien, at en evig udvikling er sket på få år eller baseret på en kort periode.

Men hvad vi for alvor vinder afhænger af, hvor vi sætter sigtet. For et øget brug af det digitale giver også mulighed for at reflektere over, hvad det så har betydet.

Booking samt spørgsmål:

Kontakt Lykke Møller Kristensen på:

4033 4319 lmk@lykkemoellerkristensen.dk

eller Athenas på telefon: 35 11 21 31