Ny tids habitus – digital adfærd og kultur

Hvad vi skal vide, for at kunne forandre

Selvfølgelig skal vi tale om sociale medier, kommunikation og teknologi. Men vi skal tale mest om brugerne.

Foredrag om digital adfærd og kultur på tværs af platforme og generationer. Tendenser og metoder, viden og inspiration og ikke mindst en omstilling fra, at vi som digitale brugere er ofre for teknologien mere end aktører.

Undervejs i oplægget gennemgår Lykke ikke kun udviklingen af vores tilgang til sociale medier men også, hvad det betyder, når det, vi engang hyldede som fantastisk ny teknologi pludselig bliver en trussel mod vores demokrati, hvis vi skal stole på medier og politikere. Hvor ligger sandheden, og hvordan kan vi med andre ord lære at bruge de sociale medier på en måde, der gavner os fremfor at true vores offentlige tone og generelle trivsel.

Manipulation og forretningsmodeller er et uundgåeligt tema, det samme er data, fællesskaber, hård tone, likes og automatreaktioner og alt midtimellem.

Hvor er vi nu, efter smartphones har været allemandseje i mange år? Og hvor vil vi egentlig hen? Hvordan er det digitale menneske på job og derhjemme? Hvordan er det som medarbejder, leder, forældre eller som barn? Hvordan kommunikerer vi med hinanden? Hvilke nuancer overser vi, når vi taler om digitalt indfødte eller digitale nomader?

Foredraget stiller ikke kun spørgsmål, men giver også svar.

Foredraget tager udgangspunkt i mange års indgående arbejde med 400 foredrag, interviews og brugerindsigter samt studier, forskning og internationale samarbejder og to bøger om emnet.

Baggrund og indhold

Indholdet i foredraget – der kan tilpasses målgruppen, er baseret på Lykkes unikke viden om brugerne på sociale medier og den research hun har foretaget til sine bøger, artikler og workshops for fagpersoner og brugere af sociale medier.

Lykkes agenda er, at vi forstår, at den digitale virkelighed, der gælder for os hver i sær ikke er ens.

Oplagt for:

Virksomheder og organisationer: Output er indsigt i de digitale generationer og mekanismer, der har indflydelse på både opfattelse, fortælling og bevægelser, trivsel, koncentration og udgangspunkt samarbejder.

For fagpersoner, forældre, offentlige instanser: Output er indsigt og idéer til at forstå og arbejde med digitale børn og unge samt understøtte forældre i deres rolle i en digital tidsalder.

Deltagere på tværs af brancher og livsroller: Output er viden og inspiration til gode digitale valg.

 

Brug for sparring og afklaring?

Du kan kontakte Athenas for sparring på, hvilket foredrag, der passer bedst til din virksomhed.

Du er også velkommen til yderligere afklaring og indholdsønsker direkte til Lykke Møller Kristensen på telefon: 40334319 eller via lmk@lykkemoellerkristensen.dk

Andre populære foredrag indenfor samme tema:

Fritaget for dannelse

Hvordan vi lod os klæde af fysisk, mental og intellektuelt og gav andre skylden for det

I dette foredrag udfolder Lykke et blik på menneskets håndtering og tilgang til den digitale udvikling – fra tiden, hvor digitalisering var et fremtidsscenario til nu, hvor vi befinder os midt i omstillingen og allerede kan se konsekvenserne af det, vi ikke reflekterede over.

Er der mere kaffe – impulsiv dialog i den digitale hverdag

Før under og efter corona perioden blev det digitale en nødløsning, der for nogle viste sig at virke fint i det, der i første omgang kunne kaldes en spurt, men som viste sig at være en marathon. Next level for mange

12 genveje til digital balance og bevidsthed

Foredraget er en kombination af viden om den digitale udvikling og menneskets brug af teknologi samt inspiration til at skabe en øget bevidsthed og bedre fundament for en forandring. Foredraget er oplagt for grupper, der vil have konkret inspiration til at ændre deres digitale rutiner jobmæssigt eller privat – eller på tværs af livsroller.

Relevante artikler: