Hvad kom først – AI eller mennesket

Om tidens buzzwords og forklaringen på AI og algoritmer. Hvorfor de store digitale tech-virksomheder er blevet sendt til høring og kritiseres af tidligere ansatte, blandt andet i netflix-dokumentaren ”The Social Dilemma.”

Lykke Møller Kristensen giver et indblik i overvågningskapitalisme og giver eksempler på tiden største kapital – data. Data er lig med brugere, verdens største og rigeste virksomheder lever af os. Hvad det betyder for brugerne, når en algoritme ikke bærer en etisk forudsætning men har udtænkt B, når vi har trykket på A, og hvilke overvejelser kunne man ønske sig, at Zuckerberg skulle have gjort sig, før under og efter den massive udbredelse af den sociale platform, der har haft kolossal betydning for mange menneskers udvikling.

Et foredrag, der ikke kun gennemgår den menneskelige forudsætning ved brug af digitale platforme, men også berører den etiske og det, vi som mennesker er nødt til at vide og overveje, når vi i stigende grad anvender platforme, der lever af os.

AI er pt skabt af mennesker. Men AI skaber også AI og AI skaber nye algoritmer, og hvor går grænsen mellem den afgørende forskel på, at det er den digitale udvikling, der definerer mennesket og så mennesket, der definerer den digitale udvikling.

Booking samt spørgsmål:

Kontakt Lykke Møller Kristensen på:

4033 4319 lmk@lykkemoellerkristensen.dk

eller Athenas på telefon: 35 11 21 31