Fra digitalt potentiale til digital vinder

Et udviklingsoplæg om at bruge de gode erfaringer til at skabe langsigtet værdi

Før under og efter corona perioden blev det digitale en nødløsning, der for nogle viste sig at virke fint i det, der i første omgang kunne kaldes en spurt, men som viste sig at være en marathon. Next level for mange er at træffe kloge beslutninger om, hvornår det digitale er en erstatning for det fysiske møde. Hvornår det digitale er en erstatning for mennesker – eks. robotter, men også, hvordan det digitale ikke nødvendigvis og på lang sigt blot kan være et digitalt spejl på noget fysisk. Altså, kan undervisningen ikke bare forgå digitalt, det samme kan et opsøgende salgsarbejde ikke bare som et digitalt spejl, men som et nyt set up.

Hvis de virksomheder, der i forvejen ikke var digitaliseret først kommer op på Skype nu, så er problemet måske at de enten ikke får udviklet en holdbar digital løsning.

På foredraget gennemgår Lykke Møller Kristensen en modenhedsskala og udfordrer idéen om, hvad der kan flyttes over digitalt uden at blive skabt som noget digitalt.

Foredraget er løsningsorienteret, uanset om det er nye salgsprocesser, kodeks for digitale møder og arbejdstid eller idéer til digital organisering, der er behov for.

Booking samt spørgsmål:

Kontakt Lykke Møller Kristensen på:

4033 4319 lmk@lykkemoellerkristensen.dk

eller Athenas på telefon: 35 11 21 31