Digital håndbog – need to know og nice to know

Det er nice to know, hvordan man kan søge inspiration til geografi-opgaven eller digitale møder på Youtube, men det er need to know, at man indgår i en algoritme for hver søgning eller minut, man bruger på platformen. Det er nice to know, at man kan oprette messenger-grupper i sit team eller som lærer, men det er need to know, at man ikke kan slette sin adfærd, bare skjule den. Det er nice to know hvordan man kan snappe med alle sine venner døgnet rundt, men need to know, hvad antallet af snaps betyder for din fremtid.

Det er nice to know at man kan bruge internettet til alverdens spændende søgninger, men det er need to know, at man optræder som en digital dobbeltgænger, der kan påvirkes og manipuleres af tech-industrien, hvis man vil. Det er også need to know, at der findes digital kriminalitet og hvordan det kan foregå, ligesom det for børn og unge er need to know, at man ikke skal lade sig lokke, true eller friste til at sende et nøgenbillede af sig selv.

Dette foredrag tilpasses målgruppen eller gennemgår de mest gængse faldgruber og misforståelser i den digitale tidsalder med fokus på SoMe, digital adfærd og kultur.

Booking samt spørgsmål:

Kontakt Lykke Møller Kristensen på:

4033 4319 lmk@lykkemoellerkristensen.dk

eller Athenas på telefon: 35 11 21 31